online kurs:

Maling av sjømotiv

Dette er et malekurs med sjø som motiv.

Hva lærer du?

Dette er et kurs i akrylmaling, hvor vi benytter sjø som motiv.
Kurset er for deg som er nybegynner og som har lyst til å lære fra bunnen, og for deg som har malt en del fra før, men som kan tenke deg å lære forenkling.

Hva må du kunne fra før?

Ingen forkunnskaper kreves. Kurset er lagt opp slik at du gradvis lærer deg å male fra bunnen av. Kurset består av 15 videoleksjoner. Fang fine panoramaer og fantastiske sjømotiver i detaljer med maler Enver Gashi. Enver elsker landskapskunst, spesielt tradisjonell realismemaleri, og han har malt landskap/sjø i mange år.

Hvis du noen gang har slitt med lys og skygge, eller lurt på hvordan du skal håndtere solen når den løper over himmelen, er dette kurset for deg.

Beskrivelse av kurset:

Malekurset gir deg en innføring i maleteknikker og metoder, samt fargenes innvirkning. Du velger selv om du vil bruke akrylmaling, oljemaling eller begge deler. Vi legger vekt på billedkomposisjon, form og farger.

Du lærer å beherske det figurative maleriet steg for steg. Vi begynner enkelt, med enkle former, før vi går over til mer kompliserte motiver. Lær hvordan du tar med dybde, billedkomposisjon, form og farger i arbeidet ditt. Med praktiske råd, veiledninger og komponering av malerier, kan du utvikle en dybde til sjøbildene dine som vil imponere publikum.

Malekurset viser deg hvordan du håndterer de vanligste elementene som utgjør et klassisk maleri – himmel, vann, fjell, stein osv.

Når du har fullført dette kurset, har du ferdigheter og selvtillit til å male mer utfordrende malerier. Enten du maler sjø for første gang, eller du er ønsker å få flere ferdigheter i arbeidet ditt, er dette kurset det perfekte sted å starte.

Å lære å male kan være morsomt, men det krever veiledning.

  • Hva slags utstyr du trenger
  • Perspektivtegning (og maling)
  • Grunnleggende teknikker
  • Hvordan du lager skisser
  • Landskap/sjø komponenter

Så kommer øvelsene. Ved hjelp av videoene, lærer du trinnvis hvordan du bør gå frem.

Hva inneholder kurset:

1. Sjøsammensetning – Grunnleggende
2. Sjø skisser (tegneskisser)

3. Sjøkomposisjon
4. Perspektiv – dybde
5. Fargelære

 

Materialer som skal brukes:

MALING: Vallejo studio
Farger: Titan Hvit, Mars svart, Phthalo blå, Sitron Gul, Karmin rød og Brent Sienna.

PENSLER: Store pensler av naturbust, Viftepensler (naturbust), Små, spisse, runde pensler (4,8 eller 10), Spiss, runde pensler av naturbust, samt palett kniver. Enver favoriserer pensler med naturbust, for deres holdbarhet og fleksibilitet. Han bruker både runde og flate børster, avhengig av effekten han krever. For dette kurset trenger du bare et utvalg av størrelser og former (små, mellomstore og store).

MEDIUM: Enver bruker vanligvis ikke annet medium enn vann.

kr. 4900.-
Du får:

Alle videoer i malekurs med sjømotiv

1 til 1 hjelp fra lærer

Tilgang i 1 år

Om læreren:

ENVER GASHI (f. 1966) er billedkunstner med bosted og atelier i Larvik.

Siden han debuterte som kunstner i 1999 har han fått en fantastisk respons og god posisjon i det nordiske kunstmarkedet. Gashi driver omfattende kursvirksomhet for nybegynnere og viderekommende innen landskap, sjø, akt og stilleben. Enver har holdt malekurs siden 1999 og kursene hans er spredt over hele landet og utlandet.

Han er kjent for å male landskap og sjø motiver, og er en av de mest ettertraktende kursinstruktører i Norge.

enver